NAJNOWSZE SŁOWNICTWO POLSKIE
Zamknij

Nowi Użytkownicy

Dołącz do Obserwatorium!
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać hasła, komentarze i zdjęcia.
lub
Zarejestruj się tutaj

Obecni Użytkownicy

Zaloguj się na swoje konto
lub
Nie pamiętasz hasła?
HASŁO

skruszacz

Drukuj
DEFINICJA

«przyrząd do wstępnej obróbki mięsa, zwłaszcza do jego skruszania»

PRZYKŁADY UŻYCIA

Schab pokroić w plastry (jak na kotlety), lekko rozbić lub potraktować skruszaczem, obtoczyć w mące i obsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano (almanka.pl).



Idealny do wołowiny, drobiu, wieprzowiny, cielęciny, indyka i dziczyzny. 24 precyzyjne ostre jak brzytwa zęby ze stali nierdzewnej. Wytrzymały sprężynowy mechanizm zębów skruszacza
(emag.pl).

WIZUALIZACJE Zobacz w grafice Google
DATA Rejestracja hasła: 13.12.2017, 12.16, ostatnia aktualizacja hasła: 17.12.2017, 20.37
AUTOR Jerzy Buczek
REDAKTOR Maciej Czeszewski
facebook